Vi utdanner instruktører som skal gjennomføre akutthjelperkurs hos private og offentlige virksomheter, samt hos idrettsforeninger, velforeninger og lignende. Vi tilbyr også kurs for instruktørkurs for de som holder førstehjelps- og livredningskurs for barn.

Våre instruktørkurs er påbygningskurs og forutsetter at man minimum har gjennomført et akutthjelperkurs og minimum har DHLR instruktørkurs godkjent av NRR. Det vil si at man har kunnskap i livreddende førstehjelp, samt hjerte- og lungeredning med hjertestarter. Kursene baserer seg på Norsk Resuscitasjonsråd og Norsk Førstehjelpsråds retningslinjer og anbefalinger. Vi benytter deres opplæringsmateriell, både elektronisk og i form av bøker / hefter. I tillegg benytter vi utstyr fra ledende internasjonale leverandører.

Kursene kombinerer teoretisk undervisning med praktiske øvelser. Instruktørkursene i Oslo holdes i Torggata 15 i lokalene til Folk Oslo. Instruktørkurs i andre byer informeres sted om senest en uke før kurset.

Det vil bli utdelt kursmateriell og alle som deltar på kurset vil få et kursbevis. De som vil kan etter gjennomført kurs bli sertifisert instruktør for akutthjelpere.

Velg mellom følgende kurs;

Instruktørkurs

For å bli i stand til å møte etterspørselen og å nå målet vårt om at det er minst 150.000 akutthjelpere i Norge i løpet av de neste 5 årene arrangerer vi helgen 13 – 14. oktober nye instruktørkurs for ytterlige 20 instruktører.

Instruktørkurs er for de som virkelig brenner for å lære bort kunnskap om livreddende førstehjelp og DHLR.

Forkunnskaper;

Grunnleggende kunnskap i livreddende førstehjelp og hjerte / lungeredning er en forutsetning. Vi ser helst at man har gjennomført et akutthjelperkurs hos en av våre instruktører. Har man fagbrev eller f.eks. utdannelse fra Forsvarets Sanitetsskole er dette flott. Dersom du er fersk anbefaler vi deg å melde deg på ett av akutthjelperkursene før instruktørkursene.

Kurset er en påbygning på ordinært DHLR Instruktørkurs.

Pris;

Instruktørkurset koster kr. 6.950,- inkl alt materiell og tilgang til vårt e-læringssystem. Det er maksimalt 10 deltakere pr kurs.

Inkludert i kursprisen får du en Sperawatch C365 med trådløse øretelefoner, samt et trådløst finger puls oxymeter. Utstyret alene er verdt mer enn kr. 3.500,-.

     

Sertifisering;

Alle som gjennomfører kurset og består vår sertifisering vil bli gjort tilgjengelig for å holde praktiske akutthjelperkurs via vår nettside. Det er nødvendig å gjennomføre en årlig resertifisering.

Dersom du vil bli en av de første akutthjelper instruktørene i Norge gleder vi oss til å møte deg.

Akutthjelperkurs

Vil du lære hvordan du kan hjelpe mennesker i en akutt situasjon? Da bør du bli en av våre sertifiserte akutthjelpere.

Du vil få kunnskap om livreddende førstehjelp samt hjerte- / lungeredning med hjertestarter (DHLR). Alle våre instruktører blir utdannet av noen av landets mest erfarne livreddere og kursholdere innen området, med en samlet erfaring på over 150 år. Våre instruktører er alle sertifisert av Norsk Resuscitasjonsråd (NRR). I tillegg benytter vi materiellet til NRR og Norsk Førstehjelpsråd. Dette betyr at du er sikret å få et godt grunnlag for å hjelpe andre mennesker i akutte situasjoner.

Kursene våre følger de gjeldende retningslinjene til NRR

Forkunnskaper;

Ingen krav til forkunnskaper

Gjennomføring;

Kurset gjennomføres som en kombinasjon av e-læring og praktisk kurs.

Pris;

E-læring koster kr. 295,- og inkluderer tre års tilgang online.

Den praktiske delen gjennomføres i to deler, ett praktisk DHLR kurs og et praktisk akutthjelperkurs. De praktiske kursene gjennomføres på 3 timer hver og koster kr. 600,- inkl alt materiell. Dersom man tar begge de praktiske kursene i ett koster de sammenlagt kr. 900,-. Det er maksimalt 12 deltakere pr kurs. Bedriftsinterne kurs tilbys etter nærmere avtale.

Sertifisering;

Alle som gjennomfører de praktiske kursene samt består sertifiseringen hos NRR og har minst 95% rett på vår e-læring vil bli godkjent som sertifisert akutthjelper. For å opprettholde sertifiseringen er det nødvendig å bestå årlig teoritest og gjennomføre årlig praktisk trening.

Kommende kurs;

There are no available courses!

No courses found!

Help-Desk